USA medical IMMUNE SUPPORT kapszula 60 db

USA medical IMMUNE SUPPORT kapszula 60 db
4 490 Ft

Egységár: 74,83Ft/db

Az Immune Support kapszulánk 4 féle immunerősítő növény kivonatának különleges keveréke, melyet kiegészítettünk vitaminokkal, ásványi anyagokkal és lacto bacilusokkal.

Részletek
Az Immune Support készítményünk 10 különféle hasznos összetevőt tartalmaz, melyeket a természettől kölcsönöztünk.
Kiváló, természetes összetevők támogatását élvezhetjük, hiszen a kapszulában olyan növények hatóanyagai is megtalálhatók, mint a fekete bodza, a fokhagyma és bíbor kasvirág (echinacea), melyek segíthetnek az immunrendszer normál működésének támogatásában.
A C-vitamin, a B6-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A glutamin az emberi vérben a legnagyobb mennyiségben előforduló szabad aminosav, mely számos biokémiai folyamatban szerepet játszik.
Étrend-kiegészítőnk tartalmaz az aludt tejben is megtalálható laktobacilusokat.
A bodza a Sambucus fa többféle változatára utal, amely az Adoxaceae családba tartozó virágos növény. A leggyakoribb típus a Sambucus nigra, más néven európai bodza vagy fekete bodza. Ez a fa őshonos Európában, bár a világ számos más részén is széles körben termesztik. A Sambucus nigra 9 méter magasra nő, és apró fehér vagy krémszínű virágokat hoz, melyek az érés során apró fekete vagy kékes-lilás bogyós fürtökben lógnak. A bogyók, melyből a bodza kivonat készül, meglehetősen fanyarok, és meg kell főzni, hogy meg lehessen őket enni. A bodzafa különféle részeit a történelem folyamán használták gyógyászati ​​és kulináris célokra.
Az Echinacea, más néven bíbor kasvirág a százszorszép család virágos növényeinek csoportja. Észak-Amerikában őshonosak, ahol prériekben és nyílt, erdős területeken nőnek. Összességében ennek a csoportnak kilenc faja van, de csak hármat használnak étrend-kiegészítőkben: Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia és Echinacea pallida.
A növény felső részeit és gyökereit tabletták, tinktúrák, kivonatok és teák formájában használják.
Az Echinacea növények lenyűgöző választékban tartalmaznak aktív vegyületeket, például koffeinsavat, alkamidokat, fenolsavakat, rozmarinsavat, poliacetiléneket, flavonoidokat és cichorsavat.
A fokhagyma a hagymafélék családjába tartozó növény, amelyet jellegzetes íze és egészségügyi előnyei miatt termesztenek. Kénvegyületeket tartalmaz, amelyekről úgy gondolják, hogy bizonyos egészségügyi előnyökkel járnak. A fokhagymából származó kénvegyületek az emésztőrendszerből jutnak a szervezetbe, és az egész testet bejárják. Ezek közül talán a leghíresebb allicin néven ismert. Az allicin azonban instabil vegyület, amely csak rövid ideig van jelen a friss fokhagymában, miután felvágták vagy összetörték. Egyéb vegyületek a diallil-diszulfid és az s-allil-cisztein.
Összetevők:
Fekete bodza kivonat, Cellulóz (növényi kapszula), L-Glutamin-hidroklorid, Bíbor kasvirág őrlemény, Aszkorbinsav, Térfogatnövelő anyagok (Rizsliszt, Magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid), Fokhagyma őrlemény, Kurkuma gyökér őrlemény (95% Kurkuminoid), Alfa-tokoferil-acetát, Cink-oxid, Piridoxin-hidroklorid, Probiotikum – Lactobacillus Acidophilus
Hatóanyagtartalom 2 kapszulában:
C-vitamin (Aszkorbinsav) [180mg], E-vitamin (Alfa-tokoferil-acetát) [20 mg], B6-vitamin (Piridoxin-hidroklorid) [3,4 mg],  Cink (Cink oxid) [16 mg], L-Glutamin-hidroklorid [200 mg], Fekete bodza kivonat (Sambucus nigra) [300 mg], Bíbor kasvirág őrlemény [200 mg], Fokhagyma őrlemény (Allium sativum) [100 mg], Kurkuma gyökér őrlemény (Curcuma longa, 95% Kurkuminoid) [100 mg], Lactobacillus Acidophilus [4.8 Milliárd CFU]
OGYÉI Notifikációs Szám – 24442/2020
Kiszerelés:  60 db
Ízhatása: semleges
Származási ország: USA
Adatok
Cikkszám
5999860835301